L-BOTICS WINT INNOVATIEPRIJS
maart 7, 2021
ROBOTONTWERP AWARD (1ste Pijs) VOOR L-BOTICS!
mei 1, 2022
Toon alles

L-BOTICS STEMt ZILVER

Het robotproject van ons team is opnieuw in de prijzen gevallen. Dit keer gingen wij de uitdaging aan om mee te doen aan het STEM Tornooi, ‘Het Magische Magazijn’. Een organisatie van de Vlaamse STEM Olympiade, samen met allerlei universiteiten, hogescholen en bedrijven. In het project zochten ze met een robot het juiste pakketje in het magazijn om het te verplaatsen naar de juiste locatie. Eerst onderzochten de leerlingen hoe dit technisch mogelijk was, dan presenteerde het team dit alles door de opeenvolgende stemprocessen te overlopen om ten slotte het resultaat te demonstreren op een parcours en zoveel mogelijk te scoren door pakketjes te leveren. Aan het einde van deze hoogtechnologische weg lag een zilveren medaille te blinken. Proficiat allemaal!

%d bloggers liken dit: