L-BOTICS STEMT TEGEN CORONA
september 22, 2020
L-BOTICS WINT INNOVATIEPRIJS
maart 7, 2021
Toon alles

VLAANDEREN ERKENT L-BOTICS

VLAANDEREN ERKENT L-BOTICS

Groot nieuws voor roboticaclub L-Botics! De erkenning als STEM-academie werd officieel verlengd door het Vlaamse agentschap Innoveren en Ondernemen. Om dit te bereiken, moesten wij aan een hele reeks strenge voorwaarden voldoen. Expertise in Stem-disciplines en didactiek, een open aanbod, STEM-trajecten aanbieden, een informeel leerkarakter, spelend en onderzoekend leren, 21ste-eeuwse vaardigheden versterken, een geïntegreerde STEM-aanpak volgen en inzichten geven in de relevantie van STEM in se en voor de maatschappij. Deze ellenlange lijst werd door onze coaches en hun wizzkids succesvol afgewerkt, waarvoor een dikke proficiat!

lbotics
%d bloggers liken dit: