L-BOTICS INTERVIEWT SPACETRAINER
november 9, 2018
IN DE RUIMTE MET L-BOTICS
december 6, 2018
Toon alles

L-BOTICS WINT STRATEGISCH EN INNOVATIEF

L-BOTICS WINT STRATEGISCH EN INNOVATIEF
De ‘FIRST LEGO League’ is een wedstrijd die jongeren van 9 tot en met 14 jaar jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten. Het FLL-Team van L-Botics nam wat graag deel aan de project- en robotwedstrijd georganiseerd door Voka – Kamer van Koophandel Limburg en Confederatie Bouw Limburg. Ze waren bepaald niet alleen: maar liefst meer dan 50 teams uit verschillende scholen van Limburg deden mee. En ja hoor, aan het uitgebreide palmares van onze ploeg met kapitein Mehmet werd weer een nieuw hoofdstuk gebreid. Ze wonnen een award in de  categorie Robotontwerp, ‘Robot Strategie en Innovatie’. Proficiat boys en girls!

%d bloggers liken dit: