OSCAR VOOR L-BOTICS
november 4, 2018
L-BOTICS INTERVIEWT SPACETRAINER
november 9, 2018
Toon alles

APK BIJ L-BOTICS

APK BIJ L-BOTICS

Op woensdag 7 november brachten Marco Inglese en Peter Peyffers van APK Group een bezoek aan de roboticaclub L-Botics van het Lucernacollege Houthalen. Dit gebeurde in het kader van de First Lego League georganiseerd door Voka – Kamer van Koophandel Limburg en Confederatie Bouw Limburg. Deze bijzondere bijeenkomst startte met een voorstelling van het onderzoeksproject ‘Spacedrone’. Na enkele vragen gesteld te hebben, namen de heren het woord en stelden hun bedrijf voor via een filmpje. Ten slotte demonstreerden de leden van L-Botics hun robot op het ‘Into Orbit’-veld, waarbij ze hun programmeerskills toonden. Onderwijs en zakenwereld kwamen zo een stapje dichter bij elkaar, een initiatief dat zeker nog een staartje krijgt.

%d bloggers liken dit: