Veel enthousiaste gezichten vandaag op L-Botics Houthalen
januari 18, 2018
Terugblik op FLL Benelux finale Leeuwarden
februari 4, 2018
Toon alles

STUDIO LEIS START!

Op maandag 22 januari vond de officiële opening van LEIS, onze LEGO Education Innovation Studio plaats.

Gary Jones, Area Manager Central Europe/Benelux Lego Education, kwam samen met Jeroen Cuypers van Rato Education onze studio bezoeken. Ze kregen eerst een rondleiding en daarna een presentatie over de activiteiten die plaatsvinden in onze school en op locaties. Enkele activiteiten zijn het voorbereiden van en deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden, workshops op locaties o.a.in bibliotheken en clubs, bezoek aan lagere scholen, clubactiviteiten op woensdagnamiddag, programmeeractiviteiten CoderDojo Houthalen…

Leerkrachten die met LEGO Education leermiddelen als StoryStarter, WeDo en Mindstorms Ev3 aan de slag willen met hun klas, kunnen onze studio LEIS reserveren, tijdens en buiten de schooluren. Leerkrachten die eerst zelf een voorsmaakje willen vooraleer ze komen, kunnen ook een training volgen.

%d bloggers liken dit: